fbpx
 

Сигурност, топлина и комфорт в дома с коминните системи на Schiedel

Сигурност, топлина и комфорт в дома с коминните системи на Schiedel

Емоционалната привлекателност на уютен огън у дома прави хората щастливи. Затова компания Schiedel, пазарен лидер в Европа за коминни системи, инвестира усилията и капацитета си в производството и предлагането на най-надеждните и ефективни горивни и коминни системи. Те са подходящи както за жилищни еднофамилни и многофамилни сгради, така и за промишлеността. Повече от 70 години марката е синоним на надеждност, сигурност и комфорт за клиентите от над 25 държави, 21 производствени бази, 194 млн. евро продажби през 2018 година и над 1400 служители.
КОНКУРЕНТНИ ПРЕДИМСТВА НА СИСТЕМИТЕ SCHIEDEL:
-системите са енергийно ефективни
-гарантират пожаробезопасност
-коминните системи Schiedel са екологични и осигуряват екологична експлоатация
-подходящи са за всички видове горива – газ, пелети, твърдо и течно гориво
-приложими са за различните типове сгради – многофамилни, еднофамилни и промишлени
-има разработена специална система за пасивна къща
-има конфигурация за комин и вентилация в едно общо тяло
-коминните системи Schiedel имат 30-годишна международна гаранция
ЕНЕРГИЙНА ЕФЕКТИВНОСТ И УСТОЙЧИВОСТ НА СИСТЕМИТЕ SCHIEDEL:
В рамките на стратегията за устойчивост на Schiedel емисиите на CO2 от двете основни димоотводни системи, SIH и ABSOLUT, бяха оценени от независими световни институти. Компанията непрекъснато работи по изпълнението на измерванията, за да намали допълнително вредните емисии.
Schiedel единствена на пазара предлага индивидуален проект за сечение на всяка инвестиция. Това е от изключителна важност при съвременните котли и печки на пелети и природен газ, защото сечението на комина определя тягата, а тя определя КПД на системата. Компанията работи и с уникална собствена рецепта за изготвяне на керамичните тръби. Използва специална смес от пет вида глина, комбинирана със съвременни химически добавки, изпечена на над 1200 Сo, с което се постига по-голяма и уникална устойчивост.

Производител номер 1 на коминни системи – Schiedel, вярва, че енергийно ефективните сгради с високо качество на коминни, горивни и вентилационни системи са по – добрите сгради.

 

Източник: www.nashdom-bg.com/
NO COMMENTS

Sorry, the comment form is closed at this time.